Nieuwe locmachine voor Pand 18 in Leerdam

Deze bijzondere naaimachine is bestemd voor het Pand 18, het Syndion atelier aan de Kerkstraat 18 in Leerdam. Hiermee is een langgekoesterde wens van de deelnemers aan de dagbesteding in het Pand 18 in vervulling gegaan.

Deelneemster Andrea van den Velden, in het midden op foto, had zich er lang van te voren al zeer op verheugd om met deze naaimachine aan de slag te gaan. “Ik heb op de naaicursus al geleerd hoe ik er mee moet werken. Deze machine stikt de naadjes en werkt gelijk de zijkanten af,” vertelde Andrea.

Syndion voorzitter Gert Krijgsman, rechts op de foto, kondigde gelijk zijn aftreden als voorzitter van Syndion aan. Na twaalf jaar in verschillende functies betrokken te zijn geweest bij Syndion geeft Krijgsman om gezondheidsredenen nu de voorzittershamer over aan oud wethouder Bart Bruggeman.

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Leden

Hieronder kunt u inloggen. Bent u uw gebruikersnaam of uw wachtwoord vergeten? Klik dan op Gebruikersnaam vergeten of wachtwoord vergeten en maak een nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord aan.