Wil jij ook een Lion worden?

Ben je maatschappelijk betrokken in Leerdam en omgeving en zet je je talenten graag in voor je omgeving? Dan is de Lionsclub Leerdam misschien iets voor jou! Je krijgt er veel voor terug: energie, voldoening, lol, dankbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en vrienden voor het leven. Wereldwijd. 

Lions zetten zich belangeloos in om anderen te helpen. Met ruim 1,4 miljoen leden zijn we al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld. In Nederland zijn ruim 430 Lionsclubs actief. Lionsclub Leerdam kent 25 actieve leden.

Elke Lionsclub kiest zijn eigen projecten. Veel Lionclubs zetten zich in voor lokale behoeften die zonder hulp niet gerealiseerd kunnen worden, dit kan zeer uiteenlopen van financiële hulp v.b. lokaal speeltuintje, Joris Kerstboom, Lingebolder jaarfeest etc. Ook grotere projecten zien we bij Lions Leerdam ook regelmatig voorbij komen neem het prachtige gemaal waar Bernard Heesen zijn glasblazerij heeft, is door de inzet van Lions aan de buitenkant volledig gerestaureerd. Kortom Lions zijn er altijd en overal. Als Lion kun je een warm sociaal en maatschappelijke actieve betrokkenheid tonen op een professionele manier in jouw eigen omgeving. Het lidmaatschap van een Lionsclub is vrijwillig maar niet vrijblijvend, er wordt een actieve inzet verwacht.

We zamelen niet alleen geld in, maar steken ook de handen uit de mouwen bij kleinschalige projecten. Via onze contributie dragen we bij aan de Lions Clubs International Foundation. Dit fonds biedt direct grootschalige noodhulp bij rampen. Ook helpen we bij de preventie en bestrijding van kinderkanker, honger, blindheid, staar en diabetes in de wereld.

Wil je meer weten over het lidmaatschap?  Klik hier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Leden

Hieronder kunt u inloggen. Bent u uw gebruikersnaam of uw wachtwoord vergeten? Klik dan op Gebruikersnaam vergeten of wachtwoord vergeten en maak een nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord aan.