Nieuws & projecten

Lions Club Leerdam heeft regelmatig nieuws over de projecten en goede doelen die zij ondersteunen.

Lions Club Leerdam helpt scholen

Diverse organisaties vragen om steun en gelukkig laat de lokale en de nationale overheid Het begrip 'HELPEN', dat we als Lions Club Leerdam graag in ons vaandel dagen, komt zeker tijdens deze COVID-19 crisis goed van pas.

Lees verder

Lions Leerdam deelt uit in de Lingebolder

Al geruime tijd heeft Lions Club Leerdam een speciale band met de ASVZ locatie Lingebolder.  Als serviceorganisatie, behorend bij de wereldwijd georganiseerde Lions Clubs International, zet de Lions Club zich in Leerdam in ter bevordering van het maatschappelijk, cultureel, sociaal en moreel welzijn. Zowel materieel als immaterieel. Vanuit dat uitgangspunt is de band ontstaan met De Lingebolder.

Lees verder

Lions sponsort Joris' Kerstboom

Voor het derde jaar sponsort de Lions Club Leerdam de kerstboom aan de Vlietskant. Mensen kunnen een persoonlijk bericht in de boom hangen en op 21 december zal televisiepresentator Joris Linssen langskomen. 

Lees verder

Fietsmaatjes Leerdam

Van de opbreng van de haringparty van 2019 werd het project “Fietsmaatjes Leerdam” ondersteund. Een mooi initiatief waardoor mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen met behulp van vrijwilligers een 1 tot 3 uur durende fietstocht kunnen maken. Dit middels een duofiets met elektrische trapondersteuning.

Lees verder

ASVZ De Lingebolder

hier en begin te typen. Consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit.

Lees verder

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Leden

Hieronder kunt u inloggen. Bent u uw gebruikersnaam of uw wachtwoord vergeten? Klik dan op Gebruikersnaam vergeten of wachtwoord vergeten en maak een nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord aan.