Lions Leerdam deelt uit in de Lingebolder

"Tijdens deze angstige en sinistere Corona crisis, waarin het eigen welzijn veel aandacht krijgt, gaan onze gedachten als Lions Club Leerdam zeker ook uit naar de bewoners en medewerkers van De Lingebolder. Met name de medewerkers hebben het in deze tijden extra zwaar. Geen dagbesteding en elke dag leven en werken met een groep mensen, die vaak geen idee hebben van de spannende tijd waarin we leven. Als Lions Club Leerdam nemen we diep onze pet af voor hun dagelijkse inzet voor alle bewoners", zo laat de organisatie weten.

Klein gebaar

Die waardering wil Lions Club Leerdam graag vergezeld laten gaan met een aandenken in de vorm van een doosje chocolaatjes/ bonbons, als een kleine geste voor al het werk dat de medewerkers elke dag weer verzetten.

Deze werden maandag 4 mei uitgedeeld aan de medewerkers van ASVZ locatie Lingebolder Leerdam. Ter gelegenheid van 75 jaar Vrijheid op 5 mei, werden bovendien alle bewoners door Lions Club Leerdam getrakteerd op een gebakje.

"We wensen medewerkers en bewoners veel sterkte de komende tijd en we hopen elkaar in betere tijden weer te ontmoeten."

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Leden

Hieronder kunt u inloggen. Bent u uw gebruikersnaam of uw wachtwoord vergeten? Klik dan op Gebruikersnaam vergeten of wachtwoord vergeten en maak een nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord aan.