Glasstad Classic Car Rally

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 145,00 per equipe. Dit is inclusief de ontvangst met koffie, de lunch voor vertrek en het aperitief voorafgaande aan de prijsuitreiking. Uiteraard worden ook de voor de GCCR benodigde bescheiden zoals het routeboek, het reglement en de rallyschilden aan u verstrekt.

Het is mogelijk na afloop van de rit van een speciaal Rallydiner gebruik te maken (beperkt aantal plaatsen). In dat geval bedraagt de inschrijfprijs  € 225,00 per equipe van twee personen. 
Het diner is een echte aanrader om gezellig even na te praten en de nodige rallypunten verder door te nemen met de andere equipes. Over uw auto op het parkeerterrein hoeft u zich geen zorgen te maken, deze wordt door de organisatie bewaakt.

Wanneer:

zaterdag 16 september 2023 
Ontvangst: vanaf 10.00 uur
Start: 
12.01 uur

Waar:

Verzamelen: Schreuders Sport, Plesmanstraat Leerdam
Parkeren: Plesmanstraat te Leerdam
(Klik hier voor googlemaps).

Kosten inschrijving: € 145,-  per equipe
inclusief rallydiner: € 225,-  per equipe

Schrijf hier in  

Event

Glasstad Classic Car Rally

GCCR - Glasstad Classic Car Rally. Op de 3e zaterdag van september wordt ieder jaar de Glasstad Classic Car Rally verreden. In 2023 zal de rally dus plaatsvinden op 16 september en dat zal dan de 19e editie zijn. De organisatie is in handen van Lions Club Leerdam.

Voor deelnemers is  de rally natuurlijk een unieke ervaring: Een rally door een van de mooiste gebieden van Nederland, met uitdagende navigatieopdrachten voor zowel beginnende als ervaren rijders. 

Deelname en voorwaarden:
De rally staat open voor equipes met auto´s ouder dan 25 jaar en voor  jongere sportcoupés en cabriolets. Er zal op toegezien worden dat uw wagen APK gekeurd is en voldoet aan de wettelijke bepalingen en niet te veel uitlaatgeluid produceert. Een FIVA Identity Card is niet nodig. Natuurlijk dient de wagen een geldige verzekering te hebben. Er zal geen technische keuring gehouden worden.
 

Klasse:
Er wordt gestart in één klasse, een klasse met enige uitdaging, maar zonder al te moeilijke kaartleesopdrachten. De rit biedt ook voldoende uitdaging voor de ervaren rallyrijders, ook zij zullen zich niet vervelen tijdens de Glasstad Classic Car Rally. Kortom een leuke rally voor iedereen met diverse kaartleessystemen, zoals Bol – Pijl systeem, punten / pijlen kortste route en ingetekende lijn met barricades.
 
Start en finish:
Deelnemers verzamelen zich op het terrein van Schreuders Sport aan de Plesmanstraat in Leerdam. Hier zal ook worden gestart onder de startboog en is een restauratie beschikbaar. Ontvangst vanaf 10.00 uur en de start vindt plaats om exact 12.01 uur, waarna de laagste startnummers als eerste van start zullen gaan. Hoe eerder u zich inschrijft hoe eerder u dus van de rit kunt genieten!

Onze sponsoren


Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Leden

Hieronder kunt u inloggen. Bent u uw gebruikersnaam of uw wachtwoord vergeten? Klik dan op Gebruikersnaam vergeten of wachtwoord vergeten en maak een nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord aan.